E-mail cím Jelszó
Regisztráció Elfelejtett jelszó
Kezdőlap / Regisztráció

Felhasználási feltételek

A pkusok.hu oldalra bárki szabadon regisztrálhat és használhatja annak szolgáltatásait. A felhasználás feltétele nincs sem életkorhoz, sem bármiféle tagsághoz kötve. Az oldal használata ingyenes, és az is marad.

Kérjük, hogy regisztrációkor a teljes nevedet add meg, hiszen PKU-sként jó eséllyel az életben is találkozol azokkal, akikkel itt az oldalon beszélgetni tudsz - és az életben is a teljes neved alapján ismernek, vagy fognak ismerni téged.

A regisztráció feltétele egy élő e-mail cím megadása, mely szükséges a továbbiakban a belépéshez, illetve a kapcsolattartáshoz. E-mail címeden fogunk tájékoztatni az oldal újdonságairól, és e-mail címedre fogjuk kiküldeni az értesítést, ha valaki az oldalon keresztül szeretne veled kapcsolatba lépni.

E-mail címedet sem más felhasználónak, sem pedig harmadik félnek nem adjuk át. E-mail címedet reklámcélra sem használjuk fel.

Regisztrációdat követően, belépés után szükséges lesz egy legalább 480x480-as profilkép feltöltése adatlapodra. Amíg ezt nem teszed meg, addig az oldalt csak korlátozott lehetőségekkel lesz módod használni.

Regisztráció


Regisztrációhoz add meg az alábbi adatokat!
Teljes neved:
E-mail címed:
E-mail ismét:
Választott jelszavad:
Jelszavad ismét:

  A felhasználási feltételeket elfogadom.